banner
banner
Duhovne misli
Izdvajamo
Samostanska štala – nova meta lopova

Samostanska štala – nova meta lopova

 Lopovi su provalili četiri prozora i na njima polupali stakla kako bi mogli ući unutra. Nije ni važno više što je otuđeno, već je pitanje DO KADA???  Je li se više nazire kraj tim krađama i razbojstvima  ili da i dalje čekamo koja je nova meta provalnika i razbojnika??? 

Sutješko ljeto 2014.

Sutješko ljeto 2014.

Susret dijaspore i rodnoga kraja u organizaciji MZ Aljinići, po deveti put  je održan na  sportskom centru u Aljinićima. Iz godine u godinu sve je veći broj posjetitelja na  ovoj manifestaciji, kako onih koji su došli na godišnje odmore tako i svih onih koji ovdje žive.

PORCIJUNKULA – MISA NA BOBOVCU

PORCIJUNKULA – MISA NA BOBOVCU

Ove godine Sveta Misa, kako to već godinama biva, slavila se na Bobovcu. Sveto misno slavlje predvodio je fra Željko Brkić – samostanski i župni vikar u Kraljevoj Sutjesci uz  koncelebraciju fra Tomislava Svetinovića župnog vikara iz Vareša.

KONCERTI U KRALJEVOJ SUTJESCI

KONCERTI U KRALJEVOJ SUTJESCI

U Kraljevoj Sutjesci, točnije u prelijepoj Crkvi Sv. Ivana Krstitelja pri Franjevačkom samostanu, održani su mnogi koncerti, ali koncerti koje su organizirali i na kojima su nastupali najmlađi župljani i župljanke Kraljeve Sutjeske i okolice, imaju svoju posebnu čar i ljepotu. 

'Sutješko ljeto' 2014.

'Sutješko ljeto' 2014.

Sutješko ljeto – susret dijaspore i rodnoga kraja,već  tradicionalno po deveti  put  održat će se od petka 01. kolovoza  do nedjelje 03. kolovoza tekuće godine, na Sportskom centru u Aljinićima.