banner
banner
Duhovne misli
Izdvajamo
Posjet Beču

Posjet Beču

Ovim putem Vas obavještavamo da smo zahvaljujući svećenicima koji vode HKM misiju u Beču dogovorili i termin same posjete, a to je 16. i 17. lipnja ove godine. Polazak iz Kraljeve Sutjeske planiramo u večernjim satima 15. lipnja a dolazak u Beč u prijepodnevnim satima u subotu 16. lipnja iz razloga što je mnogima to prvi dolazak i posjet Beču i jedinstvena prigoda da se barem kratko upoznaju sa kulturnim i povijesnim znamenitostima grada Beča. U nedjelju u 11 sati u crkvi Am Hof planirano je misno slavlje koje će predvoditi fra Željko Brkić, gvardijan franjevačkog samostana u Kraljevoj Sutjesci, a misno slavlje svojim pjevanjem uveličat će članovi našega župnoga zbora.

Popis darovatelja za sanaciju filijalne kapele u Čatićima (ažurirano 13. svibnja)

Popis darovatelja za sanaciju filijalne kapele u Čatićima (ažurirano 13. svibnja)

1.        Andrić Dragan (Buco)-100 E
2.        Andrić Kata (+Ive) – 100 KM
3.        Andrić Mijo (Marijana) -100 KM
4.        Andrijević Igor-200 KM
5.        Aždajić Ljupko i Finka – 500 KM
6.        Aždajić Mara (+Jure) – 200 KM
7.        Aždajić Mirko-100 KM

SANACIJA I OBNOVA FILIJALNE KAPELE U ČATIĆIMA

SANACIJA I OBNOVA FILIJALNE KAPELE U ČATIĆIMA

Poštovani prijatelji!

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je nakon nekoliko susreta i razgovora s mještanima, te prethodno urađenog Idejnog i Izvedbenog projekta dogovoreno da se pokrene akcija sanacije i obnove naše filijalne kapele u selu Čatići.

Sveti Nikola obradovao djecu i mlade

Sveti Nikola obradovao djecu i mlade

U subotu, 09.prosinca prigodnim programom: pjesmom, recitacijom i kratkim dijaloškim komadom kojeg su pripremili naši budući prvopričesnici i djeca iz Osnovne glazbene škole iz Čatića, najmlađi članovi naše župne zajednice dočekali su svog najdražeg sveca sv. Nikolu, biskupa.

Poziv na 22. „Sutješko-kakanjsku večer“ u Zürichu

Poziv na 22. „Sutješko-kakanjsku večer“ u Zürichu

Program počinje od ranih jutarnjih sati malonogometnim turnirom koji traje cijeli dan. U večernjim satima, točnije u 18.30 sati slavit ćemo Svetu misu koju će predvoditi fra Željko Brkić, gvardijan Franjevačkog samostana u Kraljevoj Sutjesci u koncelebraciji sa fra Velimirom Bagavcem župnim vikarom u župi Drinovci i svećenicima iz HKM iz Züricha.