banner
banner
Duhovne misli
Izdvajamo
BLAGOSLOV POLJA U ŽUPI KR. SUTJESKA 2016.

BLAGOSLOV POLJA U ŽUPI KR. SUTJESKA 2016.

Sve mise po grobljima radnim danom i nedjeljom počinju u 1100 sati. (osim ako se drugačije ne najavi u župnim obavijestima) Molimo da se groblja urede i pokose da to uistinu bude mjesto gdje su naši najmiliji pokopani i gdje ćemo se za njih Bogu pomoliti i od Boga iskati i moliti blagoslov.


Uskrs u Kraljevoj Sutjesci

Uskrs u Kraljevoj Sutjesci

Prepuna župna crkva vjernika, veliki broj automobila parkiranih od ulaza u Kraljevu Sutjesku do izlaza prema Ratnju i narodom preplavljeni Pijesak, najbolji su pokazatelji koliko je mnoštvo naših iseljenih župljana pristiglo u svoj rodni kraj, da bi proslavilo Uskrs. 

Uskrsna čestitka

Uskrsna čestitka

Blagdan pobjede nad smrću, nad grijehom i zlom proslavimo u ljubavi, vjeri i nadi da će Uskrsli Isus u nama, u našim bližnjima i u svijetu u kojem živimo pobijediti smrt, grijeh i zlo. 

Uskrs

Uskrs

U mome rodnom kraju, kao i u cijelom kršćanskom svijetu, Uskrs se sa velikim nestrpljenjem iščekuje iz više razloga. Prvo, zbog vjere da je Isus po svetom pismu uskrsnuo i time napravio svoje najveće čudo. 

Vazmeno trodnovlje u župnoj crkvi

Vazmeno trodnovlje u župnoj crkvi

Misu večere Gospodnje na Veliki četvrtak s početkom u 17.00 sati u župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci, predvodit će gvardijan fra Zoran Jaković, a propovijedati će fra Bojan Martinović – đakon.