banner
banner
Duhovne misli
Novosti
Raspored božićnog blagoslova obitelji u župi Kraljeva Sutjeska 2015./2016. godine

Raspored božićnog blagoslova obitelji u župi Kraljeva Sutjeska 2015./2016. godine

Ponedjeljak, 28. prosinca 2015.
   
Kraljeva Sutjeska i Ratanj (102)

Koncert

Koncert "U susret Božiću i Novoj godini"

Pozivamo vas na koncert "U susret Božiću i Novoj godini", koji će se održati u utorak, 22. prosinca 2015. u Kaknjskom Domu kulture. Ulaz je slobodan, a koncert počinje u 18 sati.

Sv. Nikola u Kraljevoj Sutjesci

Sv. Nikola u Kraljevoj Sutjesci

Mjesto molitve, radosti, razgovora i susreta je naša samostanska crkva koju posjećuju od najstarijih pa sve do onih malih i najmlađih. Ovaj puta su to djeca učinila na svoj način: pjesmom, recitacijom i kratkim dijaloškim komadom su dozvali i dočekali svog najdražeg sveca sv. Nikolu, biskupa.

Dvadeseto jubilarno

Dvadeseto jubilarno "Sutješko-kakanjsko" večer u Zurichu

Kako smo već i najavili u subotu 28. studenoga je organizirano jubilarno dvadeseto "Sutješko-kakanjsko" večer u Zurichu. Ovo je iz godine u godinu preraslo u već tradicionalni susret našeg naroda u Švicarskoj kojemu se raduju i kojega svi s nestrpljenjem čekaju.

Preminuo Anto Ravlija

Preminuo Anto Ravlija

Svi koji su poznavali pok. Antu ili Antića kako smo ga inače zvali mogu posvjedočiti da je to bio čovjek vedra duha i posebnog smisla za humor, uzoriti vjernik koji je svake nedjelje pa sve do svog odlaska u starački dom u Novoj Biloj marljivo obnašao službu prakaratura u našoj župi.