banner
banner
Duhovne misli
Izdvajamo
Formular za iseljene župljane

Formular za iseljene župljane

U TOM SMISLU VAS LIJEPO MOLIMO DA ISPUNITE PREDLOŽENI VAM FORMULAR KOJI ĆEMO PRIDRUŽITI  VAŠIM POSTOJEĆIM PODACIMA KOJI ĆE BITI DRAGOCJENI ZA VAŠE POTOMSTVO I POVIJESNO KRETANJE PRIPADNIKA ISTE TRADICIJE I OSOBITE MIKROKULTURE.

Prva Sveta Pričest

Prva Sveta Pričest

Svečanom procesijom u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Kraljevoj Sutjesci  22. svibnja 2016. godine, započelo je slavlje Prve svete pričesti. Euharistijsko slavlje predvodio je župnik i gvardijan fra Zoran Jaković 

Hodočašće Gospi Olovskoj

Hodočašće Gospi Olovskoj

Veliki broj vjernika i ove godine hodočastio je Gospi Olovskoj i tako započeo svibanjsku pobožnost Blaženoj Djevici Mariji. Koncelebrirano sveto misno slavlje predvodio je uzoriti kardinal Vinko Puljić uz koncelebraciju provincijala Bosne Srebne fra Joze Marinčića, sutješkog gvardijana fra Zorana Jakovića, fra Marinka Štrbca sutješkog dekana, te mnogobrojnih svećenika.

Svibanjske pobožnosti

Svibanjske pobožnosti

Kad bih trebala odabrati svoj najdraži mjesec, to bi bio svibanj. Kao da nas njegova proljetna nesputana ljepota i ozelenjena blistava priroda iznova tjeraju da se osjećamo, baš poput prirode same, življima nego proteklih mjeseci.

BLAGOSLOV POLJA U ŽUPI KR. SUTJESKA 2016.

BLAGOSLOV POLJA U ŽUPI KR. SUTJESKA 2016.

Sve mise po grobljima radnim danom i nedjeljom počinju u 1100 sati. (osim ako se drugačije ne najavi u župnim obavijestima) Molimo da se groblja urede i pokose da to uistinu bude mjesto gdje su naši najmiliji pokopani i gdje ćemo se za njih Bogu pomoliti i od Boga iskati i moliti blagoslov.