Na ovogodišnjoj Zlatnoj harfi održanoj u nedjelju, 31. svibnja 2015. godine, u župi Sv. Ivana u Kraljevoj Sutjesci, sudjelovalo je pet dječjih zborova. Iz Fojnice je djecu spremala i dopratila s. Simplicija Budimir. U Kraljevoj Sutjesci, župi domaćinu, oko pripreme su se pobrinule s. Marija Mlakić i prof. Marina Kovač. S. Ruža Zadro dovela je djecu iz Kreševa, a s. Dragica Ljubos iz Brestovskog. Varešani su došli sa s. Ružicom Marijić.

Susret je započeo misnim slavljem koje je predslavio fra Ivan Nujić. U svojoj propovijedi govorio je o Presvetom Trojstvu te Božjem očitovanju u ovom svijetu, Bogu koji nam se objavljuje na sebi svojstven način, u stvaranju svijeta, u prirodi, u ljudima pa i u glazbi. Djeca svih zborova pjevala su na misi, a svojim dirigiranjem pratila ih je s. Blanka Jeličić. Sve okupljene goste i župljane pozdravio je i fra Zoran Jaković, gvardijan i župnik.

Nakon mise i kratke stanke uslijedilo je pojedinačno predstavljanje zborova koji su izvodili po dvije pjesme. Kako Zlatna harfa nije natjecateljskog karaktera, svi su zborovi dobili zahvalnice za sudjelovanje. Program je završen zajedničkim objedom i kratkim druženjem.