Danas je 22. nedjelja kroz crkvenu godinu.

Svete mise u iduću nedjelju slavit ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi,  u Čatićima (9 sati), Dobrinju (10 i 30 sati) i Bjelavićima (12 sati).

U četvrtak je spomendan sv. Marka Križevčanina, prezbitera i mučenika

U petak  je blagdan Rođenja BDM – Mala Gospa. Sv. mise u župi bit će u župnoj crkvi samo u 11 sati, a na filijali u Čatićima u 9 sati.

Obavještavamo one koji će taj dan možda hodočastiti u Olovo da će u 10 sati biti blagoslov hodočasnika, zatim procesija sa čudotvornom slikom Gospe Olovske uz moljenje krunice i nakon toga sv. Misa u 11 sati.

U četvrtak 31. kolovoza 2023. godine završeni su radovi postavljanja keramike ispred i oko kapele na Bijelom Polju. Ovim putem zahvaljujemo se Anti i Julie Juriču koji su donirali sredstva za ove radove. Hvala privatnom poduzetniku Đemi Murtiću i njegovim majstorima koji su izvodili radove i u dogovorenom roku završili iste. Ukupna vrijednost radova je oko 20.000,00 KM

Proteklog tjedna preminuli su: Ljubica Mijačević u 90. godini, Ana Kovač u 89. godini i Slavko Komšo u 49. godini života. Pokojne Ljubica i Ana pokopane su jučer, a pokop +Slavka je danas u 15 sati na groblju Aljinići-Ostrugnjača. Pokoj vječni…