Danas je 25. nedjelja kroz crkvenu godinu. Prema odredbi BK BiH današnja nedjelja se obilježava i kao 57. Svjetski dan sredstava društvenih komunikacija. Svete mise u iduću nedjelju slavit ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi, u Čatićima (9 sati), Seocu (10 i 30 sati) i Bjelavićima (12 sati).
U srijedu je sv. Vinko Paulski. U petak je blagdan svetih arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela. Naša susjedna župa Vareš slavi svoj patron. Ukoliko netko želi hodočastiti taj dan u Vareš napominjemo da je sv. Misa u 11 sati. Sv. Mihovil je zaštitnik policije pa svim našim policajcima od srca čestitamo njihov dan i neka ih u obavljanju njihovih dužnosti prati zagovor i blagoslov njihovog nebeskog zaštitnika sv. Mihovila. Sv. Misa za djelatnike policije ove godine bit će ovdje kod nas u 8 i 30 sati. Zbog toga misu koju slavimo svaki dan u redovitom terminu od 8 sati, taj dan neće biti.
Proteklog tjedna u 98. godini života preminula je Mara Pezer. Pokop joj je sutra u 15 sati na groblju u Pezerima. Pokoj vječni…