Danas je 29. nedjelja kroz godinu i proslava je Dana kraljice Katarine.
Današnja nedjelja je i Misijska nedjelja. Milostinja koja se danas prikupi ići će za potrebe naših misija i misionara. Hvala svima na vašim darovima.
Iduće nedjelje svete mise slaviti ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi, u Čatićima, Dobrinju i Bjelavićima.
Sutra je sv. Ivan Kapistran, prezbiter, u srijedu je blažena Katarina Kotromanić, kraljica, u subotu je blagdan sv. Šimuna i Jude Tadeja apostola.
Danas smo proslavili Dan Kraljice Katarine.

U noći sa subote na nedjelju prelazimo na zimsko računanje vremena pa nemojte zaboraviti kazaljke vaših satova vratiti jedan sat unazad.
Nastavljamo sa jesenskim misama po našim grobljima i to ovim rasporedom: Ponedjeljak (23. 10.): BULČIĆI; Utorak (24. 10.): PAVLOVIĆI; Srijeda (25.10.): BIJELO POLJE; Četvrtak (26.10.): BIŠTRANI; Petak (27. 10.): SLAPNICA; Subota (28.10.): GRMAČE. Mise po grobljima počinju u 15 sati.

Ženidbeni navještaj: U ime Božje ženi se Ivan Grubešić, sin Pave i Ljiljane r. Šušnja i uzima sebi za ženu Saru-Mariju Stanković, kći Damira i Marjane r. Pecirep. Vjenčanje će biti u Kraljevoj Sutjesci u subotu 28. listopada 2023. godine. Mladencima želimo Božji blagoslov u njihovom zajedničkom životu.