Danas je četvrta nedjelja kroz crkvenu godinu. Danas, na zadnju nedjelju u mjesecu siječnju, dan je molitve za pravedni mir u Bosni i Hercegovini.

U iduću nedjelju, koja je prva nedjelja u mjesecu veljači, po odluci Biskupske konferencije BiH posebno razmišljamo i molimo za dar života.

Svete mise u iduću nedjelju slavit ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi,  u Čatićima (9 sati), Seocu (10 i 30 sati) i Bjelavićima (12 sati).

U srijedu je spomendan sv. Ivana don Bosca, utemeljitelja reda Salezijanaca.

U petak je blagdan Prikazanja Gopodinovog u hramu ili Svijećnica. Sveta Misa taj dan bit će u župnoj crkvi samo u 11 sati pod kojom ćemo imati i blagoslov svijeća. Sv. Misa i blagoslov svijeća u Čatićima bit će u 15 sati. Blagoslov svijeća na filijalama na Seocu i u Bjelavićima imat ćemo u iduću nedjelju. Svijeće možete ponijeti od svojih kuća ili ih nabaviti  u župnom uredu. U našoj Vrhbosanskoj nadbiskupiji blagdan Prikazanja Gospodinova slavi se i kao dan posvećenog života.

U subotu je spomendan  sv. Blaža (Vlaho), biskupa i mučenika. Poslije svete mise u Sutjesci u 8 sati bit će obred grličanja. Osim u subotu obred grličanja  bit će i u iduću nedjelju poslije misa kako u župnoj crkvi tako i po filijalama.

U Zadru (Republika Hrvatska) je 25. siječnja 2024. godine u 80. godini života preminuo Ivo Šain. Pokop mu je sutra u 14 sati u Kraljevoj Sutjesci. Pokoj vječni…