Danas je šesta nedjelja kroz crkvenu godinu i ujedno mlada nedjelja.
​Danas je i spomendan Blažene Djevice Marije Lurdske. Slavi se kao Svjetski dan bolesnika. Na ovaj dan molimo za bolesnike i za zdravstvene djelatnike, kao i za sve one koji se skrbe o bolesnicima.
​Svete mise u iduću nedjelju slavit ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi, u Čatićima (9 sati), Seocu (10 i 30 sati) i Bjelavićima (12 sati).
U iduću nedjelju je 1. nedjelja korizme.

U srijedu (14. veljače) je Čista srijeda ili Pepelnica. S tim danom započinje korizmeno vrijeme, vrijeme osobnog obraćenja, žrtve, molitve, pokore, vrijeme duhovne priprave za našu najveću svetkovinu – Uskrs. Toga dana obvezatan je post i nemrs.
Na Čistu srijedu svete Mise slavit ćemo u župnoj crkvi u 11 sati, te u Čatićima u 16 sati. Pod tim misama obavit ćemo obred pepeljanja.

Pobožnost križnog puta slavit ćemo svakog korizmenog petka i to: u župnoj crkvi u 16 i 30 sati i u Čatićima u 15 sati. Sa pobožnošću križnog puta počet ćemo u petak 16. veljače 2024. Iza pobožnosti slavit ćemo svetu misu. Potičem vjernike naše župe, sve koji to mogu, da dolaze na ovu pobožnost koja je posebno draga našem hrvatskom narodu i rado dolazi na nju.

U subotu 17. veljače 2024., ukoliko bude lijepo vrijeme, organiziramo akciju obrezivanja stabala u našem Sjenokosu i voćnjaku. Pozivamo sve vas koji možete i želite pomoći, da dođete i pomognete nam u tome. Od alata može se ponijeti motorka tko ima i zna raditi s motorkom, makaze i ručna pila. Akcija počinje u 9 sati. Hvala unaprijed svima koji će se odazvati i pomoći.

Stigao je novi broj lista ”Svjetla riječi.” Pretplatnici ga mogu podići u našem župnom uredu.

Proteklog tjedna u 83. godini života preminula je Jelka Tomić. Pokopana je jučer u Čatićima. Pokoj vječni…