Danas je u samostanskom Sjenokosu i voćnjaku nakon šest godina radnom akcijom naših župljana vršeno orezivanja stabala. Zahvaljujemo se svima koji su dali svoj doprinos kako bi dodatno uredili Sjenokos.

Nakon napornog i uspješnog posla vrijedni radnici su uz zajednički objed naposljetku i pogledali finale svjetskog prvenstva u vaterpolu.

Pošto je posla oko orezivanja stabala ima mnogo, akcija se nastavlja idući tjedan ukoliko vremenski uvjeti budu prikladni.

U subotu 24. veljače nastavljena je radna akcija rezanja i orezivanja stabala u samostanskom voćnjaku i Sjenokosu. Podsjetimo da je zadnji put orezivanje stabala bilo prije šest godina. Kao i protekle subote našoj radnoj akciji se odazvao još veći broj naših župljana.

I treću subotu za redom vrijedni župljani su radili na uređenju i orezivanju drveća u samostanskom Sjenokosu i voćnjaku.
Osim ove vrijedne akcije kroz proteklo vrijeme izvršeni su radovi na čišćenju i uređenje korita potoka Urve, šetnica okolo samostana, a danas i starog fratarskog groblja. Zahvaljujemo svima na njihovom nesebičnom doprinosu.

Pogledajte kratki video radova.