Danas je 3. nedjelja Došašća ili Adventa (“Materice”) i ujedno mlada nedjelja.
Današnja nedjelja se slavi i kao Nedjelja Caritasa. Sva milostinja koja se prikuplja danas na svetim misama ići će za potrebe Caritasa.

Svete mise u iduću nedjelju slavit ćemo u redovitim terminima u župnoj crkvi, u Čatićima (9 sati) i Dobrinju (10 i 30 sati) i Bjelavićima (12 sati). Mise zornice slavit ćemo u župnoj crkvi svaki dan do subote 23. prosinca u 6 i 30 sati.

U subotu 23. prosinca 2023. imat ćemo veliku božićnu ispovijed u našoj župi i to ovim rasporedom: u Kraljevoj Sutjesci u 9 sati, u Čatićima u 10 sati i u Bjelavićima u 10 i 30 sati. Ispovijed na Seocu bit će danas prije svete mise. Mogućnost za sv. ispovijed biti će svako jutro prije mise zornice kao i u iduću nedjelju u župnoj crkvi prije rane i prije pučke mise.

Selo Bijelo Polje za jeseninu je prikupilo 240 KM. Velika im hvala. Potičemo i druga sela naše župe koja nisu prikupljala jeseninu da to učine.

U organizaciji HKD Napredak podružnica Kakanj i ove godine održat će se tradicionalni Božićni koncert. Koncert će se održati 23. 12. 2023. godine, u subotu, u 18 sati u Domu kulture u Kaknju. Svi ste pozvani i svi ste dobrodošli.

Danas, treće adventske nedjelje i Nedjelje Caritasa, od 12 sati u društvenom domu u Kraljevoj Sutjesci organizira se adventsko druženje humanitarnog karaktera. Uz kuhano vino, čaj i kobasice te ugodno druženje, svojim dolaskom ćete podržati ovaj lijepi događaj u našoj župi. Svi ste dobro došli.